Кадри, на които се вижда как майка с количка се опитва

...
Кадри, на които се вижда как майка с количка се опитва
Коментари Харесай

Офроуд преживяване: На разходка с количка в Манастирски ливади

Кадри, на които се вижда по какъв начин майка с количка се пробва да пренибе по ул. „ Българска легия ” в кв. „ Манастирски ливади ”, на която няма тротоари, обиколи обществените мрежи.

По думите ѝ тя и жителите на квартала са принудени всекидневно да предприемат това „ офроуд прекарване ”, както тя сама го назовава.



„ Главното затруднение, през което прекосяваме, е неналичието на тротоари и от дясната и от лявата страна на съответната улица, идващото затруднение са спрените коли и съществуването на дупки ”, съобщи в ефира на „ Здравей, България ” Михаела Попова.

По думите ѝ в по-голямата част от квартала няма тротоари. „ Наистина напредването е доста мъчно, дали с или без количка ”, уточни още тя.

" Основният проблем за това да не се построяват тротоари по една част от улиците е точно потребността от отчуждителни процедури ", съобщи Теодор Петков, кмет на регион " Витоша ". 

" За страдание това е един доста муден развой, който от време на време трае години ", уточни още той. И добави, че съответната улица е в развой на отчуждаване.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР